martes, 12 de abril de 2011

El BTC guanya els dos partits de la 1a jornada de la lliga catalana 2011 de tamborí.

Aquest passat diumenge 10 d'abril s'ha celebrat la primera jornada de la 2a lliga catalana (2011) al pavelló municipal de Vacarisses.

La jornada va començar amb el partit que enfrontava el Club Esportiu INEF format per Ferran Badia, Marc Atanes, Jordi Moncusí, Sergi Andújar i Javi Vázquez amb l'Estrella Tamborí Club format per Joan Miró, Joan Rio, Toni Carol i Albert Villaroya i acabant amb el resultat de 11-3 pel Club Esportiu INEF.
El segon partit enfrontava el BTC actual guanyador de la lliga catalana amb els seus jugadors Nau Marieges, Quim Espósito, Dani Faciaben, Marc Juarez, Àlex Rodrigo, Christian Cirera i en Marc Solsona (actualment lesionat)  amb el Club Esportiu Maresme format per Cristian Almanzor, Òscar Fuster, Jordi González i Jesús Maria acabant amb un resultat de 11-3 pel BTC.
El següent partit seria l'Etrella contra el BTC acabant en un 3-11 favorable al BTC i a continuació enfrontava l'INEF amb el Maresme acabant en 11-3 faborable a l'INEF.

Un molt bon començament pel BTC tot i que les jornades més important són les següents en les quals s'enfrontaran amb l'INEF per seguir sumant punts i poder així guanyar la lliga catalana i poder representar a Catalunya en la propera Copa d'Europa de Tamborí.

Desde aquí volem donar gràcies a totes les persones que fan posible la organització d'aquestes jornades i el poder seguir disfrutant d'aquest esport. A TOTS, MOLTES MERCÈS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario