jueves, 20 de octubre de 2011

El BTC es desplaça a Dresden per a participar al Torneig Internacional d'aquesta ciutat alemanya


El BTC es desplaça a Dresden per a participar aquest cap de setmana del 22 i 23 d'Octubre al 5è Torneig Internacional de Dresden. Nau Marieges, Quim Espósito, Marc Juárez i Dani Faciaben formen la expedició catalana que espera obtenir un gran resultat en aquest prestigiós torneig.

Juntament amb el BTC participaràn els equips italians de Castellaro i Bagnacavallo, els equips francesos de Les Pennes Mirebeau i Beauvais, l'equip hongarès de Budapest i l'equip anfitriò de Dresden.

El BTC ha esta enquadrat al grup A de la fase prèvia on s'enfrentarà als equips de Castellaro, Budapest i Dresden II. Els dos millors equips de cada grup passen a les semifinals del torneig, que es jugaran diumenge al matí. La final es disputarà diumenge al migdia.

Amb la intenció de fer el millor paper possible, l'equip del BTC ha preparat intensament les últimes setmanes el torneig amb exigents entrenaments tant a les instal·lacions de Llefià com a les del Pare Manyanet.

Aquest és una gran oportunitat per a que el BTC presenti les seves credencials de cara a la propera Copa d'Europa que es cel·lebrarà el mes de febrer a Itàlia, com per a anar entrant en ritme de competició i arribar en l'òptim estat de forma i de joc als diversos tornejos francesos que es disputaran els mesos de novembre, gener i febrer.

Molta sort a l'equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario