martes, 22 de noviembre de 2011

Seguim preparant la temporada


El BTC continua preparant la temporada de tornejos amb entrenaments setmanals al Pavelló Poliesportiu de Llefià i al Pavelló Poliepsortiu de Bàscula. A partir del segon cap de setmana de gener comença una marató de tornejos que tindrà com a cúspide la disputa de la Copa d'Europa Indoor a Sicília, a finals del mateix mes de gener.

El cap de setmana del 14 i 15 de gener es celebrarà a les localitats de Poussan i Mèze (França) el seu popular torneig. El cap de setmana del 28 i 29 es celebrarà el torneig de Pignan i finalment, el cap de setmana del 4 i 5 de febrer, es disputarà el Torneig de la localitat de Lunel.

Abans, però, uns quants membres del Barcelona Tamborí Club, participaràn a l'Europeu de Nacions que es disputarà a les rodalíes de Budapest (Hongría), representant a la Selecció Catalana. Avui dimarts (a les instal·lacions d'INEF Barcelona) i el proper diumenge (al Pavelló de Sant Íscle), la selecció catalana preparà aquest important compromís, comptant amb el suport del Barcelona Tamborí Club i la resta de clubs catalans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario