miércoles, 28 de marzo de 2012

Líders després de la 2a Jornada de la Lliga Catalana

El matí del passat dissabte 24 de març, les instal·lacions de l’INEFC a Barcelona van ser l’escenari escollit per la Federació Catalana de Tamborí per a la disputa de la 2ª jornada de la Lliga Catalana 2012. Aquesta 2ª jornada donava, també, el tret de sortida a la competició femenina, absent a la primera jornada disputada a Vilafranca.

El Barcelona Tamborí Club arribava a aquesta jornada amb una victòria en l’únic partit jugat fins aleshores, i amb el repte d’acabar al jornada líder si era capaç de guanyar els dos partits que tenia per endavant. El primer partit el va disputar contra el jove equip del Farola Club de Tamborí, liderat per l’exjugador del BTC Àlex Rodrigo. El partit va ser força intens i igualat durant gran part del transcurs del mateix, i fins les acaballes el BTC no va poder imposar el seu ritme i al seva experiència, per acabar emportant-se la victòria per un ajustat 11 a 8.

El plat fort de la jornada era el 2n partit que disputava el BTC i que l’enfrontava contra el sots-campió i gran outsider per disputar el títol d’enguany al BTC, l’equip del Club Esportiu INEF Barcelona. El parit es va iniciar amb els equips titulars formats per Jordi Moncusí, Javi Vázquez i Ferran Badia per la banda del CE INEF i de Quim Espósito, Marc Juárez i Dano Faciaben per part del BTC.

Els tres primers jocs del partit, amb un parcial de 2 a 1 per l’equip local d’INEF, ja feien sospitar que sería un partit entretingut. Des de la primera bola la intensitat marcava el ritme del joc, amb varietat de cops, potencia, col·locació i sobretot esforç a cada punt del joc. Amb el canvi de pista el BTC va tornar-li el parcial a INEF i va aconseguir empatar a 3 el partit. La dinàmica del joc no variava, molta intensitat i gran nivell de joc. Els següents dos parcials de 3 jocs van donar el mateix de sí, 2 a 1 a favor d’INEF i rapidament el BTC li tornava la moneda amb un altre 2 a 1, per empatar a 6 jocs el partit.

En aquest moment, per mantener el nivel i la intensitat del joc, i després d’aconseguir un important joc que col·locava al marcador un 7 a 6 a favor del BTC, l’entrenador del BTC, en Marc Juárez, va decidir fer entrar a la pista a Christian Cirera, per donar un punt de velocitat a l’equip, deixant a la banqueta a en Dano Faciaben que fins el moment havía reailtzat un bon partit, però començava a notar a les seves cames el cansament. Amb dos jocs consecutius guanyats en ajustats punts d’or, el BTC prenía una important aventatge al marcador, amb un 9 a 6 al seu favor. Això suposava que com a mínim s’aconseguía un punt pel partit disputat a la classificació final de la lliga regular.

Tant per l’esgotament físic acumulat durant el partit, com per una certa relaxació per part del BTC, però sobretot per la intensitat del joc imposat per INEF a partir d’aquell moment, el marcador es va tornar a ajustar amb un 9 a 9 que tornava a obrir la possibilitat que qualsevol dels dos equips s’acabés emportant la victòria. El 19è joc del partit va caure de banda d’INEF, que agafava una important aventatge, però una espectacular reacció del BTC al següent joc, que es va emportar per un clar 45 a 15, va fer que el partit es resolgués a un joc en format “tie break” amb servei alternat per a cada equip en cada punt.

Aquest últim i clau joc va començar amb una clara aventatge per INEF que va arribar a un 45 a 15 i dues boles per emportar-se el joc, pero de nou el BTC va ser capaç de sobreposar-se a la situació i en dos meravellosos punts, plens de lluita, sacrifici i joc en equip va empatar el joc a 45. Tos es decidía en un últim punt, amb servei per a INEF. Després d’un parell d’intercanvis intensos de boles, el BTC es va acabar emportant el joc i aconseguint una meravellosa victòria que l’alçava a la 1ª posició provisional de la Lliga i li donava bitllet directe a la fase final de la competició.

Potser va ser un dels millors partits jugats mai a la historia de la Lliga Catalana de Tamborí, si no pel joc, tot i que va ser una gran demostració de bones maneres, per la gran intensitat i sacrifici demostrat per tots dos equips.

Els resultats i la classificació després d’aquesta 2ª Jornada de la Lliga Catalana de Tamborí 2012, és la següent:

2ª Jornada - Masculina

C.E. INEF

11

1

Farola C.T.

Barcelona Tamborí Club

11

8

Farola C.T.

C.E. INEF

10

11

Barcelona Tamborí Club

Classificació Lliga Catalana Tamborí – Masculina – 2ª Jornada

Equip

PJ

PG

PP(>9)

PP(<9)

PF

PC

Punts

1r

BTC

3

3

0

0

33

24

8

2n

C.E. INEF

3

2

1

0

32

21

6

3r

Vilafranca T.C.

2

1

1

0

20

12

4

4t

Farola C.T.

2

1

0

1

17

19

3

C.E.T. Maresme

4

1

0

3

23

36

3

Estrella T.C.

2

0

0

1

11

22

0

1ª Jornada - Femenina

C.E. INEF – 2

4

11

Estrella C.T.

C.E. INEF – 1

11

0

Estrella C.T.

Classificació Lliga Catalana Tamborí – Femenina – 1ª Jornada

Equip

PJ

PG

PP(>9)

PP(<9)

PF

PC

Punts

1r

C.E. INEF – 1

1

1

0

0

11

1

3

2n

Estrella T.C.

2

1

0

1

12

15

3

3r

C.E. INEF - 2

1

0

0

1

4

11

0

4t

C.E.T. Maresme

0

0

0

0

0

0

0

No hay comentarios:

Publicar un comentario