jueves, 6 de septiembre de 2012

Tot a punt per la participació del BTC al 6è Torneig Internacional Tambeach Catalunya

Després d'un intens estiu plè d'entrenaments de TAMbeach a les platjes de Barcelona, Castelldefels, Cubelles i més localitats catalanes, arriba l'hora de demostrar i posar en pràctica tot allò aprés i els coneixements adquirits al 6è Torneig interancional Tambeach Catalunya.



Aquest dissabte 8 i diumenge 9 de setembre, es disputa a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú la 6a edició d'aquest ja clàssic torneig que posa punt i final a la temporada estival de Tambeach.

La iniciativa del Barcelona Tamborí Club d'organitzar entrenaments oberts de TAMbeach ha estat une èxit rotund, a cada entrenament participava més gent i hem pogut afiançar un grup de 8-10 persones que cada dimarts i dijous no faltaven a la seva cita a la Platja de Bogatell de Barcelona, per jugar partits, practicar situacions de joc i agafar confiança i experiència en aquest joc.



D'aquests entrenaments organitzats pel BTC s'han format un total de 7 parelles masculines, 4 parelles femenines i 7 parelles mixtes, que participaran al torneig. Esperem que tots tinguin una gran actuació, encara que el més important és que gaudeixin d'un gran cap de setmana, plé de moments de diversió, alegría i tot el bon rotllo que intentem transmetre des del BTC. Les parelles participants son les següents:

Dobles Masculí
Quim Espósito - Marc Juárez
Xavi Sabaté - Balázs Feitel (Hongría)
Josele Escribano - Peter Neuhaus (Alemanya)
Christian Cirera - Ferran Badia (C.E. Inef)
Dano Faciaben - Javi Vázquez (C.E. Inef)
Jordi González - Joan Martínez
Juancho Montoro - Albert González

Dobles Femení
Eli Pigem - Bàrbara Carpena (C.E. Inef)
Natàlia Riera - Katalin Kis (Hongría)
Carolina Prats - Núria Nevot
Vicky Valls - Marina Temme-Dorenkamp (Alemanya)

Dobles Mixte
Dano Faciaben - Santje Füllner (Alemanya)
Marc Juárez - Bàrbara Carpena (C.E. Inef)
Josele Escribano - Vicky Valls
Carolina Prats - Victor Valverde (CET Maresme)
Xavier Sabaté - Eli Pigem
Núria Nevot - Roberto Stefanoni (Itàlia)
Natàlia Riera - Luca Camparsi (Itàlia)



Hem d'agraïr la confiança dipositada en el membres del club per part dels participants, cosa que ens dona més forces i més ganes per seguir treballant, fent crèixer el club i seguint organitzant activitats similars per les diverses modalitats del tamborí que practiquem.



També cal agraïr a la Federació Catalana de Tamborí pel suport per la organització dels entrenaments així com a diversos socis que s'han involucrat al 100% durant aquest estiu. Seguim comptant amb tots vosaltres per més activitats organitzades pel club.

No hay comentarios:

Publicar un comentario