martes, 3 de mayo de 2011

El BTC suma dues importants victòries més en el seu camí per a fer-se amb el títol de la Lliga Catalana de Tamborí

El passat diumenge 1 de Maig, es va disputar al Centre Cívic i Esportiu La Collada, a Vilanova i la Geltrú, la 2ª jornada de la Lliga Catalana de Tamborí. A partir de les 9h del matí es van començar a jugar els partits d ela jornada, que van enfrontar a l’Estrella Tamborí Club i al Club Esportiu Tamborí Maresme, amb un resultat de 11 a 8 pel conjunt de l’Estrella; un partit d’exhibició femení entre els conjunts dels C.E. INEF Barcelona A i el C.E. INEF Barcelona B, que va finalitzar amb un marcador final de 8 a 5 pel conjunt A; C.E. INEF Barcelona contra Estrella T.C. amb resultat de 11 a 1.


El Barcelona Tamborí Club va disputar dos interessants encontres: el primer enfront el seu gran rival per a la disputa del títol final de la Lliga Catalana, el C.E. INEF Barcelona; i el segon contra el C.E.T. Maresme. Tots dos partits es van resoldre amb victòria del BTC, el primer per 11 a 7 i el segon per un clar 11 a 2.


El partit de la jornada, entre el BTC i el C.E. INEF, va satisfer les expectatives aixecades. Era un partit molt esperat des de la disputa de la 1ª edició de la Lliga Catalana de Tamborí, disputada el mes de desembre del 2010 a Barcelona, on el BTC va aconseguir fer-se amb el títol. El partit estava marcat per les diverses baixes a tots dos equips: Marc Satorra i Marc Atanes pel conjunt verd i Marc Solsona per l’equip del Poble Sec. Un ambient de respecte mutu entre els equips es respirava a l’ambient, tot estava llest per un encontre molt disputat.


Amb la alineació inicial de Jordi Moncusí, Sergi Andújar i Ferran Badia, pel C.E. INEF i de Nau Marieges, Dani Faciaben i Quim Espósito, pel BTC, va donar l’inici el partit. El BTC va sortir una mica fred i el C.E. INEF es va posar per davant al marcador per 2-0. Al 3r joc, resolt amb un punt d’or, el BTC va retallar distàncies col·locant el 2-1 al lluminós. Després del canvi de pista el BTC va donar un altre caire al joc, imposant el seu ritme va ser capaç de guanyar tres joc més i marxar per un 2-4 al marcador al següent canvi de pista. Després d’un intercanvi de jocs i amb un 5-3 al marcador, l’entrenador del BTC, Marc Juárez, va apostar per fer un canvi a la posició d’ala Esquerra. En Christian Cirera va substituir en Dani Faciaben. Aquest canvi no va variar el ritme del partit, que va seguir amb tira i afluixa entre els dos equips. El C.E. INEF es va apropar al marcador col·locat un interessant 6-7, però el BTC va reaccionar i va tornar a marxar per 7-9. En aquest moment, en una arriscada aposta, el BTC va fer un canvi en la posició de central, amb la entrada d’Àlex Rodrigo per Nau Mariegues, per donar descans al central titular, que estava fent un magnífic encontre. L’Àlex Rodrigo na va defraudar a ningú i amb l’equip a les esquenes va imposar el seu joc de col·locació, moviment i finalització per finiquitar el partit amb un 7 a 11, final a favor del BTC.


Aquest resultat dona moltes esperances per a reeditar el títol d ela Lliga Catalana, però la prudència és el sentiment regnant al sí del BTC, ja que està clar que a la última jornada es decidirà tot i encara queden 2 importants partits per jugar.

L’últim partit de la jornada, va enfrontar el BTC amb el C.E.T. Maresme. Amb un joc directe, el BTC va poder encarrilar ràpidament el partit enfront el combatiu i descarat equip maresmenc, que es va sobreposar a la baixa de l’Òscar Fuster, lesionat durant el primer partit de la jornada. Els primers jocs del partit es van decidir amb disputats punts d’or, que el BTC va acabar guanyant gràcies, sobretot, a la seva experiència. El BTC va anar ampliant la seva avantatge fins arribar al 11 a 2 final.


Cal destacar el gran paper mostrat per tots els membres del Barcelona Tamborí Club durant la jornada, amb un alt nivell de joc, tant tècnicament com tàcticament.


La classificació a hores d’ara de la Lliga Catalana de Tamborí 2011, és la següent:


Posició

Equip

Punts

1r

Barcelona Tamborí Club

12 (+29)

2n

Club Esportiu INEF

9 (+22)

3r

Estrella Tamborí Club

3 (-23)

4t

Club Esportiu Tamborí Maresme

0 (-28)

La Federació Catalana de Tamborí, amb la col·laboració del Club Tennis Vilanova i l’Ajuntament de Vilanova, va mostrar la seva gran capacitat, amb la organització d’aquesta 2ª jornada de la lliga Catalana de Tamborí 2011, que va complir amb escreix les expectatives aixecades.


La 3ª i última jornada de competició es disputarà el proper diumenge 15 de Maig al Poliesportiu de Sant Iscle de Vallata, i serà on es decidirà tota la competició. EL Barcelona Tamborí Club continuarà entrenant fort per a donar la millor imatge possible i tenir totes les opcions per a reeditar el títol de la Lliga Catalana de Tamborí, sense confiar-se però creient en ells mateixos i les seves capacitats.


Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario