martes, 29 de noviembre de 2011

Partit amistós entre el BTC i el Granada Tamburello

Dimecres a les 21h a la Pavelló del Complex Esportiu de La Bàscula, a Barcelona es disputarà un partit amistòs entre els equips del Barcelona Tamborí Club i el Tamburello Granada. Aquest encontre es dona lloc per la coincidència de la estada de l'equip andalús a terres catalanes, de pas al seu viatge cap a Budapest, on uns quants membres de l'equip disputaràn l'Europeu de Seleccions amb el combinat espanyol.

Aquest partit ha de servir al BTC per a calibrar el seu nivell de joc després d'unes setmanes intenses d'entrenament abans d'entrar a la voràgin de tornejos francesos del mesos de gener i febrer.

El duel BTC Vs Granada s'està convertint amb el temps en un clàssic. La primera vegada que es van enfrontar va ser a la 2a Copa d'Espanya de Tamburello, on l'equip andalús va acabar proclamant-se campió del torneig despres d'un seguit de partits disputdíssims. El BTC i Granada es van tornar a trobar a la última edició de la Copa d'Europa Indoor a Arlès el febrer passat. Granada va aconseguir la 3a posició final després d'impossar-se al BTC a un partit trepidant que hagués pogut caure a favor de qualsevol dels dos bàndols.

Aquest partit, doncs, a part d'una bona manera de continaur amb la posada a punt de l'equip, pot servir per a que el BTC aconsegueixi batre a una de les seves bèsties negres, amb una victòria que ompliría de confiança als membres de l'equip.

Les Alineacions per al partit seràn les seguents:

Barcelona Tamborí Club
- Dano Faciaben (C)
- Quim Espósito
- Nau Mariegues
- Christian Cirera
- Marc Juárez

Tamburello Granada Pande
- Marcos López (C)
- Manuel Pérez
- Alexis Hidalgo
- Rafael Moreno

No hay comentarios:

Publicar un comentario