martes, 20 de diciembre de 2011

BON NADAL I FELIÇ ANY 2012 A TOTS!Estimats socis, seguidors, simpatitzants i gent que ens conegui: Arriben dates especials per a tots, moment de fer resum i balanç de l'any que hem visqut tots plegats.

Des del BTC només podem estar agraïts per tot el suport rebut durant aquest Any 2011, un any ple de sentiments, alguns pitjors que altres, pero sempre amb la il·lusió viva de poder superar-nos. Aquest 2011 ha sigut l'any de confirmació del BTC com a referent del tamborí català. Al febrer passat vem tenir l'honor de poder representar per 1r cop a Catalunya a la Copa d'Europa indoor; durant l'any hem participat a diversos tornejos a Europa; a l'estiu els membres del BTC van fer un gran paper als tornejos de Tambeach de Berlin i Vilanova; i sobretot vem ser capaços de revalidar el títol de la Lliga Catalana.

Pel 2012 tenim la intenció de seguir lluitant, seguir esforçant-nos, seguir treballant per fer més gran el nostre club i fer crèixer el tamborí a Catalunya i portar el seu nom arreu d'Europa.

Us desitjem que tingueu unes molt bones festes i que l'any 2012 sigui ple de joia, pau, diversió, il·lusió, treball, triomfs, alegríes i sobretot MOLTA FELICITAT. Us la mereixeu tots plegats!!!

Una abraçada ben forta de part de tots els integrants del BARCELONA TAMBORÍ CLUB.

No hay comentarios:

Publicar un comentario