viernes, 23 de diciembre de 2011

Més dades sobre la Copa d'Europa Indoor de Rovereto

La Federació Italiana ha publicat més dades sobre la propera edició de la Copa d'Europa Indoor que es celebrarà a la localitat italiana de Rovereto (a la província del Trentino) del 27 al 29 de gener del 2012. En aquesta 19a edició del torneig participaran equips d'Itàlia, França, Catalunya, Espanya, Suècia, Escòcia, Anglaterra, Alemanya, Hongría, Irlanda i Noruega.

Link de l'article de la Federaziones Italiana Palla Tamburello

Catalunya estarà representada per l'INEF Barcelona, en categoría femenina amb la presència de les guanyadores de la Lliga Catalana 2011, amb l'equip format per Anna Castells, Bàrbara Carpena i Andrea Pitarch, juntament amb Aida Domínguez i Neus Serra. El Barcelona Tamborí Club serà el representant català en categoría masculina, amb l'equip format per Quim Espósito, Marc Juárez, Nau Mariegues, Christian Cirera i Dani Faciaben.

El divendres 27 de gener es donarà el tret de sortida a la competició amb un acte protocolàri al Pallazetto dello Sport de Rovereto, on els represnetants de les diferents federacions participants donaran la benvinguda als equips. La competició es jugarà en aquest Pallazetto dello Sport i a la Pallestra Don Milano, també a Rovereto, durant divendres, dissabte i diumenge. Ben aviat es donaràn a conèixer els diversos grups de la fase prèvia i els posteriors emparellaments de quarts i semifinals.

La Federació Internacional dona la possibilitat als seguidors d'acompanyar als seus equips a la competició amb una oferta de pensió complerta (dormir, esmorçar, dinar i sopar) durant els dies que duri la competició a un preu de 55€/persona/día. En cas que algú estigui interessat només cal que es posi en contacte amb la Federació Catalana de Tamborí a través de la seva direcció mail info@tamcat.org. Les despeses de transport també aniríen a càrreg de cadascún dels interessats, donant la possibilitat d'acompanyar a la expedició oficial.

Les dades dels vols de la expedició catalana son les següents:

Anada
Barcelona - Milà Bergamo, Dijous 26 de gener a les 18:55 vol FR6366 de RyanAir

Tornada
Milà Bergamo - Barcelona, Diumenge 29 de gener a les 21.00, vol FR6367 de RyanAir

Segons la gent interessada en acompanyar la expedició, la Federació Catalana de Tamborí facilitaría el transport entre Milà i Rovereto, que aniría també a càrreg dels interessats.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb la Federació Catalana de Tamborí

No hay comentarios:

Publicar un comentario