lunes, 21 de mayo de 2012

Sots-campions de la Lliga Catalana 2012No va poder ser. Tot i l’esforç i les ganes de guanyar, el BTC no va poder assolir per 3r cop consecutiu el títol de Campió de la Lliga Catalana de Tamborí 2012.

El trajecte del Barcelona Tamborí Club durant tota la Lliga Catalana d’aquest any havia estat perfecte: ple de victòries durant la lligueta de classificació i contundent victòria en front del jove equip del Farola a les semifinals. La final, però, no va poder ser la culminació a aquest gran torneig. El C.E. INEF va estar molt més encertat que el BTC i va saber jugar els seves cartes a la perfecció. Un clar i merescut 11 a 4 al marcador resumia perfectament el que havia passat dins la pista.

Tot i no aconseguir el títol, tot i no poder representar al Tamborí Català a la propera edició de la Copa d’Europa de Tamborí, el BTC seguirà treballant per fer créixer el club i l’esport del Tamborí.  Per la propera edició de la Lliga arribarem amb il·lusions i motivacions renovades, amb ganes de reconquerir el títol i pujant un graó més en la competitivitat de l’equip.

El Barcelona Tamborí Club vol felicitar molt efusivament al C.E. INEF Barcelona per la victòria a la Lliga Catalana de Tamborí 2012 en categoria masculina i femenina. Merescudes victòries forjades a base de treball i esforç. Els hi desitgem tota la sort del món en la representació del nostre país a Europa la temporada que ve.

També volem felicitar a tots els equips participants a la competició, en especial al Farola i al Vilafranca, que tot i ser joves equips han estat capaços d’arribar a semifinals i donar molt guerra. Estem segurs que en un futur molt proper estaran a dalt de tot i donaran moltes alegries als seus membres i seguidors.

Finalment, tots els membres de l’equip de competició del BTC vol agrair el recolzament de tots els socis, simpatitzants i seguidors del nostre club. Sense ells, la seva ajuda i el seu suport aquest projecte que vàrem iniciar no fa ni 3 anys no hagués estat possible. En els moments de victòria és fàcil i agraït dedicar-les, però en moments, no tristos, sinó menys alegres, els sentim més a prop que mai.

Seguirem treballant per donar-vos les màximes alegries possibles i compartir amb vosaltres totes les gran experiències que hem viscut i queden per viure.

A tots vosaltres… MOLTES GRÀCIES! A seguir lluitant, a seguir treballant… a tornar a guanyar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario