lunes, 11 de junio de 2012

1r Curs de Tambeach del BTCEl Barcelona Tamborí Club ha decidit crear la 1a ESCOLA DE TAMBEACH DEL BTC per aquest estiu 2012. Els jugadors de l'equip volen oferir la seva experiència per tal d'ajudar a d'altres jugador a perfeccionar el seu joc, millorar la seva tècnica i augmentar la seva competitivitat. S'organitzaran entrenaments dirigits pels diversos integrants del BTC amb exercicis, jocs i situacions de partit que ajudaran a millorar el nivell de tots els inscrits. 

 Els horaris dels entrenaments seran dimarts i dijous a partir de les 18:30h, encara que s'ajustarà a les necessitats dels inscrits, i es realitzaran a la platja del Somorrostro, davant del que abans era el Baja Beach Club i l'Hotel Arts(adjuntem plànol de situació). Per a arribar disposeu de diverses línies de bus (10, 14, 16, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59 i 64), mtero L-4 (Barceloneta i Ciutadella), Tramvia (Ciutadella-Vila Olímpica), carril bici, i aparcament per a motocicletes!  L'activitat s'iniciarà el proper dimarts 19 de juny amb un curs de 3 setmanes (mínim de 9 hores) destinat tant a jugadors d'iniciació com de perfeccionament, que es dividiran per grups. S'adaptaran els entrenaments al nivell dels jugadors inscrits i es personalitzaran els excercicis per tal de poder millorar les habilitats i capacitats de cadascún dels jugadors. 

El curs tindrà un preu de 15€, tot i que presentant el carnet de soci del BTC s'obtindrà un descompte amb un preu final de 13€. Des d'aquest moment queden obertes les inscipcions a aquest curs, per formalitzar la inscripció només cal que respongueu a aquest correu amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

 Per a continuar amb la formació i el rodatge dels jugadors de cara als tornejos que s'organitzen aquest estiu, hi ha previst fer quedades a diverses platjes del litoral català (Castelldefels, Ocata, Txernòbil, Vilanova...) els caps de setmana per muntar partits entre parelles que assisteixin. Anirem informant sobre aquestes quedades, estigueu atents als vostres e-mails i al facebook del BTC. 

 Esperem la vostra participació per fer més gran aquest esport día a día.

No hay comentarios:

Publicar un comentario