viernes, 22 de noviembre de 2013

El BTC organitza 1a Jornada de la Lliga Catalana a Calella

El proper diumenge 1 de desembre, al Pavelló Parc Dalmau de Calella, es dona el tret de sortida a una nova
edició de la Lliga Catalana de Tamborí, que aquest any arriba a la seva 5a edició. La jornada s'iniciarà a les 9h del matí i finalitzarà a les 20h, on hi ha prevista la disputa d'un total de 14 partits.

En aquesta ocasió és el Barcelona Tamborí Club l'encarregat d'organitzar aquesta jornada de Lliga, que amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calella i de la Federació Catalana de Tamborí, s'espera que sigui una nova demostració del gran nivell de joc que el tamborí català està assolint els últims temps.

El Barcelona Tamborí Club s'ha proposat que aquesta sigui quelcom més que una simple jornada de lliga, amb la organització d'un dinar de germanor i diverses activitats per a fer passar una molt bona estona a tots els assistents i obrir i donar a conèixer el tamborí a tothom qui vulgui apropar-se al Pavelló a veure tamborí del bó!

Aquesta 5a edició de la lliga catalana de Tamborí arriba amb el major número d'equips inscrits fins el moment, amb un total de 10 equips masculins i 9 de femenins.

En categoría masculina, destaca la participació d'un club de recent creació, el Sant Íscle Club Tamborí i el 2n equip del Club Esportiu INEF de Barcelona. Pel que fa a la categoría masculina cal remarcar també la participació de l'equip femení del Sant Íscle Club Tamborí i el 2n equip del Barcelona Tamborí Club.

El BTC es presenta a aquesta nova edició de la Lliga, en categoría masculina, de nou amb dos equips: L'equip A estarà format pel Quim Espósto, el Marc Juárez, el Christian Cirera i el Dano Faciaben, que faran el possible per minimitzar la baixa del Nau Marieges, que causa baixa indefinidament per aquesta temporada. L'objectiu de l'equip és tornar a les primeres posicions de la classificació, després d'una temporada difícil, la pasada, on per un munt de causes, l'equip no va poder oferir el seu màxim nivell de joc; L'equip B masculí estrà format pel Jordi González, l'Armando Núñez i el Joan Martínez i compta amb la incorporació del Miquel García, un nou valuart del tamborí català a qui li espera un gran futur. Després de les bones sensacions deixades la temporada passada, el 2n equip masculí del BTC espera millorar la seva actuació, afiançar-se com el millor equip B de la competició i plantar cara a més d'un dels equips A que hi participen.


En categoría femenina el BTC presenta també dos equips: L'equip femení A manté el seu nucli de jugadores, format per la Pachu Prats, la Eli Pigem i la Natàlia Riera, i es veu reforçat pel fitxatge estrella de la temporada, la Bàrbara Carpena, que s'incorpora al BTC des del C.E. INEF per liderar un dels equips amb més futur i potencial de la competició. L'objectiu de l'equip és aconseguir el 2n lloc de la competició i plantar cara el màxim possible a l'equip A del C.E. INEF, dominador de totes les edicions de la Lliga Catalana de Tamborí fins el moment. Una de les gran notícies de la temporada és la formació del 2n equip femení, format per la Cris Giménez, la Mireia Gargallo, la Cris García, la Cuca de Mundi i l'Elena Villegas, totes elles amb menys d'un any d'experiència al Tamborí, pero plenes d'ilusió i motivació per a fer un gran paper. Aquesta primera participació del 2n equip femení a la Lliga té l'objectiu de guanyar confiança i nivell de joc, tot gaudint de la competició.

Us esperem a tots al Pavelló parc Dalmau de Callela (Carrer St. Jaume (Ctra.N-II) s/n - Calella) a partir de les 9h del matí per gaudir amb tots nosaltres d'aquesta jornada de Lliga. Informar-vos que pel dinar s'ofereix la possibilitat d'escollir entre dos tipus de menú, un de 9€ aproximadament, format per 3 plats, beguda i postre; i un altre de 7,5€ format per 2 plats, beguda i postre. Agraïríem que si teniu la inteció de venir a dinar amb tots nosaltres ens ho fèssiu saber per tal de poder organitzar-nos correctament. Ens podeu enviar un mail confirmant la votra assitència al dinar a bcntambori@gmail.com.

Ens veiem a Calella!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario