lunes, 2 de diciembre de 2013

Brillant inici de Lliga del BTC

Ahir diumenge, al Pavelló Parc Dalmau de Calella, es va iniciar la 5a edició de la Lliga Catalana de Tamborí, i el BTC va tenir una actuació força destacada.

La jornada es va iniciar amb el partit entre el 1r equip masculí del BTC i el CET Maresme. L'equip maresmenc ha patit una renovació en la seva plantilla i es presentava al partit amb la baixa d'un dels seus valuarts, el Cristian Almazor. EL BTC va iniciar el partit amb el Quim Espósito, el Marc Juárez i el Dano Faciaben a la pista, amb el Christian Cirera preparat a la banqueta per entrar en qualsevol moment. El BTC no va donar a la sorpresa i va encadenar 4 jocs seguits, posant terre de pel mig amb el seu rival. Una certa relaxació de l'equipa i l'empenta del Maresme va fer que el marcador arribés a un 6-2, pero la entrada del Christian Cirera i el fet que el BTC tornés a premer l'accelerador va tancar finalemnt el marcador amb un clar 9-2 a favor del BTC.


 Foto: Sant Iscle Club Tamborí

A continuació va arribar el moment de l'estrena a la lliga del 1r equip femení del BTC, al que li esperava un rival dur, el recent fundat St. Iscle Club de Tamborí. Aquest nou equip, amb jugadores amb experiència a la lliga, no li va posar les coses fàcils al BTC, que va inicar el partit amb la Pachu Prats, la Eli Pigem i la Bàrbara Carpena a pista. El partit va ser molt igualat fins els últims jocs, on el St. Iscle es va avançar al marcador, pero la reacció del BTC, amb una gran actuació de totes les jugadores, incloent la Natàlia Riera, que va sortir de la banqueta i donar un nou impuls a l'equip, va decidir el partit a favor del BTC amb un ajustat 9-8.
 Foto: Sant Iscle Club Tamborí

El següent partit va suposar el debut del 2n equips masculí del BTC, que s'enfrontava al St. Iscle Club de Tamborí. A l'igual que el seu equip masculí, l'equip de St. Iscle està format per jugadors amb experiència que van ser una prova de foc per l'equip del BTC. Es va tornar a rpeetir la història del partit dels equips femenins, amb un partit plè d'alternatives pels dos equips, pero la gran evolució mostrada pels jugadors del BTC va desequilibrar la balança en els últism jocs, donant la victòria al BTC per un 9-8 que demostra l'igualtat entre tots dos equips. Cal destacar la gran actuació de tots els jugadors, liderats pel Jordi González, perfectament recolzat pel Joan Martínez, Armand Núñez i Miquel García, que van completar una magnífica actuació.
 Foto: Sant Iscle Club Tamborí

Arribava l'hora d'un dels partits més interessants de la jornada, el 1r equip masculí s'enfrontava a una de les seves bèsties negres de la temporada passada, el Club Tamborí Vilafranca. L'equip del Penedès es presentava al partit amb la baixa del Jordi Xambó, lesionat, pero amb la presencia de Joan Miró, José D. Martínez i Xavi Ibáñez al seu equip. Per part del BTC en Christian Cirerar entrava a l'equip titular en substitució del Dano Faciaben. El BTC va iniciar fort el partit amb un 3-0 a favor, pero el Vilafranca aviat va reaccionar apropant-se al marcador. El BTC va saber gestionar perfectament el marcador i va mantenir la distància per tancar el partit amb un 9-4 al marcador.

 Foto: Sant Iscle Club Tamborí

El 2n partit de l'equip 1 femení del BTC l'enfrontava a l'Estrella, i l'equip no va fallar. Amb un joc contundent, eficaç i molt vistos es va emportar la victòria amb un clar 9-4, demostrant que pot arribar molt lluny en aquesta lliga.

Després d'una petita pausa, va tornar a ser el moment del 2n equip masculí, que s'enfrontava a l'actual campió de la competició, el C.E. INEF. En un principi la experiència i qualitat de l'INEF feia que el partit no es preveiés molt igaualat, pero la realitat va ser molt diferent. En BTC va plantar cara en tot moment i va aguantar l'igualtat al marcador fins el 3-3. En aquest moment el C.E. INEF va posar una marxa més per ecapar-se al marcador, pero el BTC no va decaure en cap moment i es va recuperar i ajustar de nou el marcardor. Tot i això l'INEF va acabar emportant-se la victòria, no sense estalviar-se el patiment de veure com perillava un dels tres punts, ja que el BTC va arribar a guanyar un 6è joc. L'actuació de l'equip del BTC va ser espectacular, disputant uns punts de gran qualitat i demsotrant el gran potencial que té.

Arribava un dels moments més esperats, el debut en competició oficial del 2n equip femení del BTC. L'estrena no sería gens fàcil, potser la més dificil possible, contra el 1r equip de l'INEF, un dels millors equips d'Europa. Això no va suposar que el jove equip del BTC s'arronsés, més al contrari, va plantar cara. La Mireia Gargallo, la Cris García i la Cris Giménez, que va ser substituïda per la Cuca de Mundi durant el partit, van demostrar el gran futur que els hi espera, amb punts força disputats i gran intercanvis de cops. Finalment un clar 9-1 a favor d'INEF al marcador, pero un bon regust de boca per l'actuació.

 Foto: Sant Iscle Club Tamborí

L'últim partit amb presència del BTC a la jornada va ser el del 2n equip femení del BTC contra el CET Maresme. Amb el canvi de la Cuca de Mundi per la Cris García a la alineació titular, l'equip va donar mostra del seu bon joc amb un bon número de jocs molt disputats, tot i que al final la majoría van caure a favor de l'equip del Maresme. Finalment derrota per 9-2 que no reflexa el bon partit de l'equip.

En general la jornada va ser brillat pels equips del BTC i s'ha d'afegir que la organització de la mateixa (per part del BTC) també va ser destacada. Es van organitzar diverses activitats pel públic i jugadors i es va facilitar un menú amb la col·laboració del Bar del Pavelló, que va fer un gran esforç per a muntar l'esdeveniment.
  Foto: Sant Iscle Club Tamborí

La propera jornada serà el diumenge 15 de desembre a Folgueroles, esperem que segueixi la bona actuació i la evolució dels equips del BTC en aquesta lliga.

A continuació us mostrem el resultats de tots els partits de la jornada i les classificacions de la lliga en categoría masculina i femenina:


1a Jornada - Calella
M
BTC-1
9
Maresme
2
F
BTC-1
9
St. Iscle
8
M
BTC-2
9
St. Iscle
8
M
BTC-1
9
Vilafranca
4
F
BTC-1
9
Estrella
4
M
BTC-2
6
INEF
9
F
Estrella
7
St. Iscle
9
F
BTC-2
1
INEF
9
M
Vilafranca
9
Maresme
1
M
INEF-2
5
Farola-2
9
F
BTC-2
2
Maresme
9
M
St. Iscle
0
INEF
9
M
Estrella
9
INEF-2
8
F
Maresme
1
INEF
9

Classificació Categoria Masculina - Jornada 1
Pos.
Equip
Punts
Jocs
1r
INEF-1
6
+12

BTC-1
6
+12
3r
Farola-2
3
+4
4t
Vilafranca
3
+3
Estrella
2
+1
BTC-2
2
-2
INEF-2
1
-5
St. Iscle
1
-10
Farola-1
0
0
10è
Maresme
0
-15

Classificació Categoría Femenina - Jornada 1
Pos.
Equip
Punts
Jocs
1r
INEF-1
6
+16

BTC-1
5
+6
3r
St. Iscle
3
+1
4t
Maresme
3
-1
Estrella
1
-7
Farola
0
0

Vilafranca
0
0

INEF-2
0
0
BTC-2
0
-15

Podeu trobar més imatges de la jornada en aquest album penjat al facebook del Sant Iscle Tamborí Club.

No hay comentarios:

Publicar un comentario