martes, 28 de enero de 2014

El BTC-1 masculí torna de Sant Íscle líder en solitari


La jornada del passat dissabte a Sant Íscle de Vallalta va ser molt profitosa pel Barcelona Tamborí Club. El CET Maresme va organitzar la 4a Jornada de Lliga al Pavelló Municipal de Sant Iscle de Vallalta, un dels municipis catalans on el Tamborí és més present, ja que dos equips de la Lliga hi conviuen.


A la jornada van participar el 1r equip masculí i el 2n equip femení del BTC. Aquest últim tenía dos interessants partits: El primer va enfrontar les noies (cada cop més motivades i millorant el seu joc dia a dia) contra Sant Íscle. Les jugadores entrenades pel Dano Faciaben, van sortir a pista sense cap pressió i amb ganes de fer-ho bé, i això es va veure reflexat en el transcurs del partit. Molt endollades, es van posar-se per davant del marcador durant bona part del partit, i, unicament, amb una última gran reacció de l'equip de Sant Íscle, no van aconseguir la victòria final. Tot i així, el marcador de 9-7, va provocar una gran alegría entre l'equip del BTC, que conseguía el seu primer punt a la classificació general.

El segon partit va enfrontar les noies del BTC-2 al Farola, un dels favorits de la Lliga. El Farola va dominar el partit, pero el BTC va donar la cara en tot moment. El resultat final de 9-1 va ser, potser, exagerat pels mèrits demostrats del BTC.

El primer equip masculí li esperava una jornada intensa, amb dos partits exigents. El primer era un dels plats forts de la Lliga, el gran clàssic BTC-INEF, un partit que enfronta las 2 equips que fins al moment han estat capaços de gunayar la Lliga. El partit arribava per a l'INEF amb la important baixa del Marc Satorra, i pel BTC amb la gran novetat del Nau Marieges a la convocatória. El partit es va iniciar amb l'aliniació del Jordi Moncusí, Javi Vázquez i Marc Atanes per l'INEF, i Quim Espósito, Marc Juárez i Dano Faciaben pel BTC.

Va ser un partit amb constants intercanvis de jocs, els parcials van ser: 2-1 per l'INEF, 2-1 pel BTC, 3-0 per l'INEF, 3-0 pel BTC, 2-1 per l'INEF i 2-0 pel BTC. Amb 8-6 per l'INEF un important temps mort del BTC va fer canviar el transcurs del partit, el BTC va reaccionar i va posar un 8-7 al marcador que l'ajustava molt. El joc següent, molt intens va tornar a caure a favor del BTC i es va arribar al joc definitiu amb 8-8 i tot per resoldre. En aquest últim joc es van veure punts molt intensos, on el BTC va saber agafar la iniciaitiva i va acabar emportant-se la victòria.

Va ser un dels partits més emocionants del que portem de Lliga, on tots dos equips van mostrar un gran nivell de joc i van deixar clar que qualsevol equip pot emportar-se la victòria final.

El 2n partit del BTC-1 masculí, el va enfrontar a l'Estrella. El partit va ser dominat en tot moment del BTC i va servir per a que en Nau Marieges tornes a jugar un partit després de molt de temps. El marcador final 9-3 pel BTC.

Un cop finalitzada la jornada el BTC lidera la classificació general en categoría masculina amb 20 punts en 7 partits disputats, seguit de Vilafranca amb 18 punts i 8 partits jugats i INEF amb 16 punts i 6 partits jugats.

En categoría femenina l'INEF contínua al front de la classificació, seguit del Farola i BTC-1. El BTC-2 tanca la classificació, pero estrena el marcador amb 1 punt.

La propera jornada es disputarà a Roda de Ter, diumenge 2 de Febrer.


No hay comentarios:

Publicar un comentario