martes, 14 de enero de 2014

3a Jornada de Lliga a Vilafranca

Un cop disputada la 3a Jornada de la Lliga Catalana de Tamborí, es va definint la classificació i tot indica a que serà una de les edicions més igualades!

A la 3a Jornada de Lliga, organitzada pel Club Tamborí Vilafranca al Recinte Firal de Vilafranca del Penedès, van jugar partits el 1r equip femení i el 2n equip masculí, amb resultats diversos:

El 1r equip femení del BTC va disputar dos complicats encontres: Contra el CET Maresme, que va acabar amb una ajustada victòria per les noies del BTC per un 9-8. El partit, va ser molt disputat i va estar igualat en tot moment. Finalment l'experiència va ajudar a donar la victòria al BTC, pero es van deixar perdre pel camí un punt. El segon partit era un dels plats forts de la jornada, ja que enfrontava les noies del BTC amb Farola Club Tamborí, un dels outsiders de la competició. Tot i el resultat final, de 9-5 favorable al Farola, el BTC va plantar cara en tot moment i es va poder veure un partit igualat amb grans intercanvis de punts i emoció fins el final.

El 2n equip masculí també va disputar dos partits: El primer els va enfrontar a l'equip local, Vilafranca, un conjunt que després de l'aturada nadalenca ha arribart a la competició en un gran estat de forma. Tot i dominar la primera part del partit i estar per davant en el marcador, el BTC no va poder tancar el partit i el Vilafranca es va recuperar per acabar guanyant per 9-6. El segon partit de la jornada va suposar un dels grans duels d'equips filials de la Lliga, ja que els enfrontava al 2n equip del C.E. INEF. El BTC es va emportar la victòria per un clar 9-4 en un partit que va dominar de principi a fi, pero que va posar de manifest que tots els equips de la Lliga tenen un gran nivell de joc.

La resta de resultats de la jornada son els següents:
Un cop arribat a aquest punt, a la classificació de la Lliga Catalana de Tamborí, en categoría masculina i femenina, els equips del BTC s'enfilena  les primeres posicions, destacant el lideratge del 1r equip masculí, la 3a plaça del 1r equip femení, la 4a plaça del 2n equip masculí i la 9a plaça del 2n equip femení:
La propera jornada, organitzada pel CET Maresme, es disputarà el 25 de gener a Sant Íscle de Vallalta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario