lunes, 6 de junio de 2016

La temporada sommiada pel BTC

S'ha posat punt i final a la temporada d'indoor i el Barcelona Tamborí Club no podía demanar més: 
CAMPIONS DE LA LLIGA CATALANA EN CATEGORÍA MASCULINA I FEMENINA!!!


Després d'una dura temporada d'entrenaments i més d'un entrebanc, tot l'esforç i il·lusions s'han vist recompensats amb dos títols de lliga que han fet que el final de temporada hagi sigut el somiat per tots els membres del club.

L'equip masculí va ser capaç de proclamar-se campió a falta d'un partit després d'aconseguir el punt que li restava per a proclamar-se campió matemàticament, davant el C.E.. INEF-1. L'alegría continguda des de l'última jornada que s'havía disputat també a Roda de Ter es va desfermar un cop va acabar el partit. 

Les noies del BTC-1 van trigar una mica més per a disfrutar de la victòria, pero ho van fer amb ganes: Van derrotar clarament al CET Maresme-1 (3r classificat final) i van aconseguir el títol després de perdre el partit anterior, que obligava a les noies dirigides pel Marc Juàrez a jugar-s'ho tot a lúltim partit... i no van fallar. Era l'objectiu des de que ja fa unes quantes temporades es va crear l'equip femení: trencar l'hegemonia del C.E. INEF i s'ha aconseguit!


Aquests no van ser els únics triomfs del BTC. En catgoría masculina el BTC-2 va aconseguir una molt merotòria i treballada 4a posició final a la Lliga Or, deixant clar que a curt termini pot lluitar per les primeres posicions i serà un dels rivals més durs en properes edicions. Les noies del BTC-2 també van aconseguir proclamar-se campiones de la Serie Plata de la Lliga Catalana. Tot un èxit de les noies que des del primer día han estat les autèntiques líders pel que fa a il·lusió i ganes de millorar!

Tot un èxit de temporada que encara estem celebrant i que recordarem molt de temps!

Ho vem deixra vem clar tant bon punt acabar els partits...


No hay comentarios:

Publicar un comentario