lunes, 6 de junio de 2016

Moments pels agraïments

Un cop finalitzada la temporada d'indoor, és l'hora dels agraïments a tothom que a col·laborat en aquesta triomfant temporada:

Primer de toto agraïr a totos els membres del club l'esforç i dedicació que han demostrat durnat tot l'any. Sempre és difícil trobar temps i la motivació per a mantenir el nivell de joc i d'entrenaments durnat tota la temporada, pero ho hem aconseguit, tot i les dificultats.

A tots els equips rivals, que davant de tot seran amics, per a fer-nos suar la cansalada a cada partit!

A la Federació Catalana de Tamborí, per seguir organitzant la Lliga, tot i les dificultats.

Hem d'agraïr a l'Ajuntament de Badalona i al CEM Mar Bella les facilitats que ens han donat per a poder gaudir de les seves magnífiques instal·lacions per a relaitzar els entrenaments. En especial volem agraïr i dedicar-li una part molt important dels títols al Valentín, conserge del Poliesportiu de Llefià, que ens suporta cada dimarts i dijous a altes hores de la nit, ens anima i sobretot ens fa somriure dia darrera dia!

A l'Ajuntament de Barcelona, que confía en el nostre projecte cada any i que amb la seva ajuda facilita la supervivència del club.

A l'Ajuntament de Calella, que ens cedeix el Pabelló Parc Dalmau per a la organització d'una jornada de Lliga. Ens agradaría poder col·laborar més sovient amb ell, i esperem en un curt termini de temps poder organitzar alguna cosa plegats.

Als prooveïdors: Marcet, Garment Printing, Bankia, Imago, TecnoSport 2020...

Als socis del club, que encara que els tenim força abandonats, ens donen el suport necessàri i es preocupen per noslatres.

A les families dels jugadores, que pateixen a les seves carns els horaris intempestius i les jornades interminables. Aquest any hi ha hagut 3 nous fitxatges de futur, segur que la Urgell, la Júlia i la Jana ben aviat formaran part del nostre club!

Aquests títols i totes les victòries van dedicats a vosaltres, ja que sense la vostra ajuda i el vostre suport mai ho haguèssim aconseguit.

Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario