martes, 8 de noviembre de 2016

ENS PLANTEM!!!


El motiu pel que els equips del Barcelona Tamborí Club van decidir plantar-se i no disputar el 1r joc de cadascun dels partits de la passada jornada de la Lliga Catalana de Tamborí a Sant Íscle de Vallata i Vilafranca del Penedès és el següent:
Un cop la Federació Catalana de Tamborí va informar als clubs de la configuració i calendari previst per a l’organització de la Lliga Catalana de Tamborí, el Barcelona Tamborí Club es va posar en contacte amb els responsables de la Federació per a informar-los que l’equip femení del BTC no podria participar en la 1a jornada (proposada pel dia 6 de novembre) per la no disponibilitat de diverses de les seves jugadores.
Donat que el disseny de la lliga aquest any obliga a que cada jornada un equip no jugui, el BTC va sol·licitar que, si la resta d’equips estava d’acord, fos el BTC qui no jugués aquesta jornada. Aquesta sol·licitud es va realitzar diverses vegades, sense obtenir resposta de la Federació.
Abans del sorteig per a conèixer l’enfrontament dels equips a totes les jornades, es va tornar a sol·licitar a la Federació que es tingués en compte aquest fet. Tot i així es va realitzar el sorteig sense tenir en compte aquesta sol·licitud.
Posteriorment al sorteig, la Federació va informar que no s’havia acceptat la reclamació amb l’argument que aquesta sol·licitud condicionava el sorteig i donava ventatge respecte a la resta d’equips que participaven a la lliga, i no estaria contemplat dins del reglament.


El Barcelona Tamborí Club va decidir respondre aquesta decisió de la Federació amb un seguit d’arguments, que exposaven la possibilitat d’haver arribat a una solució consensuada per part de tots els equips si s’hagués tingut la voluntat, així com l’exposició d’un seguit de desacords amb diversos punts del reglament de la lliga, que en part és interpretat i alterat per altres decisions que es prenen.

Per a poder comentar aquests desacords es va proposar la organització d’una reunió entre els clubs que participen la lliga i que formen part de la futura Unió Catalana de Clubs de Tamborí (en procés d’oficialització). La resposta per part de la Federació va ser no voler acceptar cap dels arguments presentat; per part d’alguns clubs no creure convenient mantenir la reunió; i per la resta de clubs voler organitzar-la per mirar d’arribar a un acord.
Fins l’últim moment el BTC va intentar demanar a la Federació estudiar una possible solució, consensuada amb la resta de clubs, però la Federació no va considerar-ho.
Per aquest motiu, l’equip femení del BTC no es va presentar per a disputar la 1a jornada de la Lliga Catalana de Tamborí, resultant perdedor per 11-0 als dos partits programats.
A hores d’ara l’equip femení del BTC està considerant la possibilitat de retirar-se definitivament de la competició, donada la falta de motivació i amb el sentiment de no formar part d’ella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario