martes, 7 de junio de 2016

SOCIUM.CAT: Promoció per a socis i seguidors del BTC

El Barcelona Tamborí Club ha arribat a un acord amb SOCIUM.CAT per a que els seus socis i seguidors aconsegueixin un descompte de 5€ en la primera compra a SOCIUM.CAT.


SOCIUM és el nexe d’unió entre els productors del sector de l’alimentació català i el consumidor del territori que habitualment no pot accedir als productes de gran qualitat que es fan arreu de les 41 comarques de Catalunya. En definitiva, és un gran mercat virtual on fer la compra triant entre els millors productes de la terra a un preu molt competitiu amb la comoditat afegida que el cistell t’arriba a casa.

SOCIUM neix amb la convicció que hi ha determinats hàbits de compra que no tenen sentit i que continuem realitzant perquè no tenim una alternativa viable. Comprar productes que arriben de l’altra punta del món no té cap mena de sentit. Per què donar l’esquena a la gran qualitat i varietat de productes de casa? Per què suportar les grans despeses i conseqüències ambientals que suposa importar productes d’altres continents? Per què condemnar els productors catalans a mal viure mentre es beneficien tota mena d’intermediaris que inflen el preu? Per oferir solucions a aquest sense sentit es crea SOCIUM, la forma de comprar que té sentit.
Avantatges per als consumidors. Oferim els productes propis de la dieta mediterrània, productes sempre de temporada. La transparència defineix el projecte de SOCIUMel consumidor sempre sap què està comprant i a qui li està comprant (amb dades concretes del productor). A més, SOCIUM garanteix que l’únic intermediari és la nostra plataforma, garantint a la vegada un rendiment digne i just per als productorsoferint, alhora, preus competitius per als compradors.
Avantatges per als productors. La plataforma de SOCIUM és una manera molt efectiva d’ampliar la seva àrea d’influència aprofitant les oportunitats que ofereix internet i les xarxes socials. Com ja hem comentat, els productors treuen major rendiment del seu esforç i s’asseguren de l’existència d’un únic intermediari. A més, la plataforma de SOCIUM ajudarà a cada productor a dissenyar el seu perfil a la web de forma adequada per tal d’oferir als consumidors tota la informació detallada dels seus productes en format audiovisual.
Si vols aconseguir aquest descompte només cal que enviis un correu electrònic a BCNTAMBORI@GMAIL.COM amb l'assumpte SOC DEL BTC I DE SOCIUM.CAT i t'enviarem el val de 5€ de descompte per a la teva primera compra a SOCIUM.CAT
Més informació a www.socium.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario