martes, 10 de diciembre de 2013

Arriba la 2a jornada de Lliga a Folgueroles

Aquest diumenge, 15 de desembre, a partir de les 8.45h del matí, es disputa al Pavelló de Folgueroles la segona jornada de l'edició d'enguany de la Lliga Catalana de Tamborí. Després de la intensa   jornada de Calella el Barcelona Tamborí Club vol continuar amb la bon inici de campanya.

En aquesta segona jornada disputaran partits el 1r i 2n equip masculí i el 2n equip femení. El 1r equip femení descansa aquesta jornada.

El 1r equip masculí disputa dos interessants partits: el primer a les 16.15h l'enfrontarà a l'INEF-2, una de les grans sorpreses de la 1a jornada, liderats per l'Edu Bosch. L'equip del BTC, amb més experència, espera poder encarrilar ràpid el partit i evitar possibles sorpreses. El 2n encontre l'enfrontarà al recent creat Sant Iscle Club Tamborí, que mirarà de refer-se de les dues derrotes patides la 1a jornada. És per això que el BTC, que comptarà amb la baixa del Marc Juàrez, haurà d'esforçar-se al màxim per emportar-se el partit.

El 2n equip masculí també diputarà dos partits: el primer contra el Farola-2, un partit molt interessant entre els dos millors 2ns equips de la competició. Ambdos equips van mostrar un gran nivell de joc la 1a jornada i s'espera veure un partit intens i igualat. L'equip del BTC arriba a tope de moral i amb tots es seus jugadors disponibles. Aquest partit serà a les 14.45h i posteriorment, a les 17.45, el BTC-2 masculí jugarà contra el CET Maresme, amb l'intenció i totes les ganes d'aconseguir una nova victòria.

Finalment el 2n equip femení del BTC, amb la única baixa de la Helen Villegas, encara convalescent d'una llarga lesió, jugarà dos interessants partits: El primer contra l'INEF-2, a les 11.45h, un partit que s'espera força igualat i obert i que pot caure de banda de qualsevol dels dos equips. El BTC, tot i la seva inexperiència, espera poder estrenar el seu marcador a la classificació de la Lliga amb una victòria. El segon partit de la jornada l'enfrontarà a les 13.45h a l'Estrella, un equip amb més taules pero al que el BTC no li platarà cara.

Esperem que continui la bona dinàmica de joc i resultat de tots els equips. Us ho explicarem a la crònica de la jornada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario